Meny Stäng

Centrum

De fastigheter som ligger mindre än 2 km till Strömstad tillhör ”centrum”. Våra områden i centrum är Rådhusberget, centrum norr och centrum söder.

Skee

Våra hyresgäster i Skee upplever att det är nära till det mesta. Här finns lugnet och naturen. Samtidigt är det bara 8 km till Strömstad med goda förbindelser.

Klövervägen 1-15

Beatebergsvägen 21-23

Beatebergsvägen 25

Ekevägen 1-8

Lillskogsvägen 9-17

Skeevägen 4 & 6

Näsinge

Ett lugnt och naturnära boende nära skola och förskola

Össbygården 1-4

Mällbydalen

Här bor du lugnt och avskilt med natur och skog runt husknuten.

Alvägen 1–8

Öarna

Strömstadsbyggen har bostäder anpassade efter hyresgästers olika behov. Här kan du se några olika alternativ vi har att erbjuda för de äldre.

50 +

Seniorboendet är till för dig som passerat 55år och önskar ett lugnt och tryggt boende.

Läs mer om seniorboendet

Bekanta dig med våra bostadsområden!

Strömstadsbyggen har ungefär 1600 lägenhet i olika storlekar och från olika byggnadsår. Många av våra bostäder ligger i Strömstads tätort eller i nära anslutning till tätorten, men vi har även lägenheter i kommunens ytterområden – som till exempel Sydkoster och Rossö. Från staden puls till lugn och lo på landet eller skärgården!

Centrum
Våra centrumområden är indelade i norr och söder. Väderstrecken utgår från Strömsån som flyter genom Strömstads centralort. 

Bo i skärgården
Under området ”Öarna” hittar du våra skärgårdsområden. Nord- och Sydkoster är de enda platserna som du inte kan ta bilen till utan behöver åka med färja eller egen båt.

Nära men inte i centrum
Våra områden utanför centrumområdet har längre än 2 km till Strömstads torg:

  • Mällby 3,5 km
  • Skee 7 km
  • Näsinge 15 km 
  • Öarna – Tjärnö 13 km
  • Öarna – Rossö 16 km
  • Öarna – Nordkoster 12 km
  • Öarna – Sydkoster 10 km

Seniorboendet
Är du över 55 år och vill bo i lägenhet anpassad för dig och dina behov, titta då på 55+, där finns olika alternativ baserat på dina behov.