Meny Stäng

Lokal för din verksamhet

Strömstadsbyggen och Strömstadslokaler är kommuens fastighetsbolag. Behöver du plats för din verksamhet så har vi lokaler för både offentlig och privat verksamhet, från skolor till fina butikslägen. Vi vill gärna veta mer om dina lokalbehov, så hör av dig även om du inte hittar något som passar.

Koster
Strömstadsbyggen och Strömstadslokaler har även fastigheter ute bland kommunens öar, däribland Koster. Vill du starta en verksamhet här vill vi gärna fånga upp ditt intresse. Hör av dig!

Lager/fabriksyta: Behöver du en stor eller liten yta för lager, hör av dig så ska vi försöka hjälpa dig hitta något! 

Butikslokal 212m²

Adress: Norra hamngatan 7
ID: 145.04.99.608
Ledig: Från och med 1 januari 2025
Beskrivning: Vår bokaffär ska byta till bättre lämpad lokal på samma gata, vilket skapar förutsättningar för ny verksamhet! Butikslokalen har stora skyltfönster ut mot populära Norra hamngatan som bjuder in till bra flöden av potentiella kunder. De kommersiella aktörerna på gatan har ett gott samarbete för att skapa events och aktiviteter.

Lokalen är en av våra största butikslokaler och har goda förutsättningar med både läge och utformning.

Butikslokal 77,5m²

Adress: Norra Hamngatan 9-11
Ledig: Efter överenskommelse
ID: 145.05.99.611
Beskrivning: En ledig lokal på populära Norra Hamnagan! Häng med i utvecklingen av Strömstads soligaste stråk. Strömstadsbyggen tillsammans med gatans butiker och restauranger har många spännande aktiviteter och events på gatan. Här kan du både bidra och få ta del av samarbetet.

Kontor 174m²

Adress: Ångbåtskajen 1
Ledig: Efter överenskommelse
ID: Tullhuset ÖV
Beskrivning: Det anrika tullhuset ligger precis vid Strömstads torg och Kosterbåtarna. Från övre plan är det utsikt över Norra hamnen. Här finns det lokalyta för exempelvis kontorsverksamhet. Ytan går att dela av för att passa mindre verksamheter. I nedre plan finns Infocenter – Strömstads turistinformation.

Butik/kontor 73,2m²

Adress: Oslovägen 13
Ledig: Efter överenskommelse
ID: 165.02.99.601
Beskrivning: Denna lokal ligger på Oslovägen som är en av infarterna till Strömstads stadskärna. Fönster och entré vetter ut mot en gård med torgkaraktär. Runt lokalen ligger det främst hyresrätter. Tidigare har lokalen huserat en veterinär och en väktarfirma.

Kontakta oss:

Kundkontakt:
Sofia Johansson, Kommersiella lokaler
sofia@stromstadsbyggen.se / 0526-494 21

Kundtjänst: 
info@stromstadsbyggen.se / 0526-494 00