Meny Stäng

Projektledare inom bygg- och fastighet

Om arbetsplatsen
Strömstads kommun har ett brett uppdrag att erbjuda kommunal service inom hela vår kommun. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare för vår plats.  AB Strömstadsbyggen och AB Strömstadslokaler har till uppgift att främja försörjningen av bostäder och lokaler åt Strömstads kommun. Tillsammans äger bolagen ca 100 fastigheter och omsätter ca 220 MSEK. Bolagen är en del av samhällsutvecklingen och vill bygga samhället Strömstad för framtiden.

Arbetsuppgifter
Vi förstärker nu vår projekt- och förvaltningsorganisation med ny roll! Vi står inför högintressanta bygg- och fastighetsprojekt och därför söker vi dig som projektledare som kommer att arbeta för både AB Strömstadsbyggen och AB Strömstadslokaler. Rollen kräver att du har erfarenhet av arbete med projekt, projektledning alternativt projektkoordinering.

Du kommer få möjligheten att tillsammans med projektchef och förvaltare utveckla innehållet i rollen så att det på bästa sätt stödjer verksamhetens planer och mål. Vi är ett litet team med anställda och konsulter som driver utveckling och projekt framåt där du får vara högst delaktig.

Som projektledare kommer du arbeta med våra ny-/ombyggnads eller underhållsprojekt vilket i stort innebär att medverka i framtagande av beslutsunderlag och följa upp genomförande mot beslutad budget, satta tidsramar och fastställda kvalitetsnivåer. Du kommer medverka alternativt självständigt genomföra upphandlingar och entreprenader.

Som en viktig del i teamet för du möjlighet att stödja processer och projekt från förberedelse och start till avslut vilket innebär en mångfasetterad roll. En stor del är att vara ett stöd och bollplank för förvaltarna i det dagliga arbetet. Du har också ett nära samarbete med projektchef och förvaltare för att stödja dem i olika sammanhang.

Kvalifikationer

  • Högskoleutbildning eller adekvat yrkeserfarenhet
  • Yrkeserfarenhet inom byggentreprenader och fastighetsbranschen
  • Mycket god förmåga i svenska tal och skrift
  • Goda datakunskaper
  • Projektledarutbildning är meriterande

För att du ska trivas hos oss är det avgörande att du drivs av att effektivt skapa förståelse och struktur för projekt samt ta ansvar för projektprocessen. Du kommer att ha många kontaktytor och därför är relationsbyggande och samarbete nyckelord för dig likväl tydlig kommunikationsförmåga. Det är naturligt för dig att vara noggrann och ha sinne för detaljer. Vi erbjuder en föränderlig vardag som kräver flexibilitet och att vi stöttar varandra.

Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde snarast möjligt enligt överenskommelse.
Din anställning är i de kommunala bolagen.

Ansökan

Ansök senast: 2020-08-09
Referensnummer: A963713/2020

Välkommen att söka genom att:
Göra en digital ansökan via denna länk.