Meny Stäng

Jobba hos oss

Vill du vara med att förbättra kommuninnevånarnas boende, trygghet och trivsel? Samtidigt som du är delaktig till att utveckla platsen Strömstad? Då kan Strömstadsbyggen vara en arbetsplats för dig!

Strömstad är en attraktiv plats att leva på och Strömstadsbyggen arbetar för att göra den ännu bättre – kanske är det just därför du behövs hos oss. Hos oss är varje medarbetare viktig och alla bidrar till arbetsplatsens kollektiva kompetens och höga servicenivå.

Vi söker fastighetstekniker

AB Strömstadsbyggen och AB Strömstadslokaler söker en fastighetstekniker med en utpräglad känsla för service och samarbete.

AB Strömstadsbyggen och AB Strömstadslokaler har till uppgift att främja försörjningen av bostäder och lokaler åt Strömstads Kommun. Strömstadsbyggen äger ca xx fastigheter, har 1604 lägenheter och en omsättning på 143 MSEK. Strömstadslokaler äger ca 50 fastigheter och omsätter 78 MSEK. Vi söker nu en Fastighetstekniker till våra fastigheter i AB Strömstadslokaler. AB Strömstadslokaler äger och förvaltar fastigheter åt Strömstads kommuns olika verksamheter så som till exempel skolor, förskolor, kultur och idrottsanläggningar.

Som Fastighetstekniker ansvar du för den dagliga inre och yttre skötseln av fastigheterna inom det egna distriktet samt myndighetskrav och kontroller enligt regelverk. Arbetet som fastighetstekniker innebär en aktiv medverkan vid planering samt utförande av reparationer och löpande underhåll av fastigheterna. Våra fastighetstekniker ansvarar för att skapa och upprätthålla bra relationer till våra hyresgäster/verksamheter.

Vi söker dig som förutom en utpräglad känsla för service och samarbete är affärsmässig, flexibel och kan planera ditt arbete. Du bör lägst ha gymnasiekompetens med specialistkunskap inom fastighet, drift och underhåll. Meriterande är eftergymnasial utbildning inom fastighetsförvaltning samt kunskaper inom digitalisering. God datorvana och B-körkort är en förutsättning för att klara de dagliga arbetsuppgifterna. Vi värderar sökande som bidrar till att öka mångfalden i vår organisation.

Omfattning:

Heltidstjänst 100 %. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Frågor om tjänsten kan ställas till:

Henrik Johansson
Fastighetsförvaltare
0526-494 67
henrik.johansson@stromstadslokaler.se

eller fackligt ombud:
Mikael Ottosson
Fastighetstekniker / fackligt ombud
0526-494 65

Skriftlig ansökan via e-post sänds till:
jobba@stromstadsbyggen.se
eller brevledes till:
AB Strömstadsbyggen,
Västra Klevgatan 9A
452 30 Strömstad

Märk ansökan med ” Fastighetstekniker”.
Sista ansökningsdag: 2021-09-30.

Öppen ansökan:
Känner du att du kan bidra till vår verksamhet är du välkommen att skicka in en öppen ansökan till:
jobba@stromstadsbyggen.se