Meny Stäng

Jobba hos Strömstadsbyggen, Strömstadslokaler eller StrömstaNet!

Vi är tre kommunala bolag under samma tak. En dynamisk arbetsplats där vi delar på vår gemensamma kompetens, är utvecklingsorienterade och har alltid spännande projekt på gång!

Vill du vara med att förbättra kommuninnevånarnas boende, trygghet och trivsel? Samtidigt som du är delaktig till att utveckla platsen Strömstad? Då kan Strömstadsbyggen vara en arbetsplats för dig!

Strömstad är en attraktiv plats att leva på och Strömstadsbyggen arbetar för att göra den ännu bättre – kanske är det just därför du behövs hos oss. Hos oss är varje medarbetare viktig och alla bidrar till arbetsplatsens kollektiva kompetens och höga servicenivå.

StrömstaNET söker stadsnätdskoordinator!

Som stadsnätskoordinator hos StrömstaNET kommer du att vara en viktig medspelare i ett lag som tillsammans ska leverera på uppsatta resultatmål. Du tycker om ordning och struktur men trivs i en kreativ och varierande vardag. I det dagliga arbetet är du drivande, kommunikativ och lösningsorienterad i dina arbetsuppgifter som innefattar bland annat att ombesörja kunders förfrågningar och avtal. Du kommer även att hantera kundmaterial och offerter som ska skickas ut till nya och befintliga kunder. Ditt främsta utvecklingsområde är kundrelationer!

Sista ansökningsdag: 2023-02-17

Du kommer ingå i en organisation som utvecklar och driver en digital infrastruktur i form av ett öppet stadsnät. Tjänsterna i det öppna stadsnätet är främst TV, IP-telefoni och Internet. Vi levererar även företagsfiber i olika formen. I din roll som stadsnätskoordinator kommer du att bygga vidare på de goda relationer vi har med våra kunder och samarbetspartner samt arbeta för en fortsatt hög servicenivå åt Strömstads invånare, företag och besökare.

Arbetsuppgifter som ingår i tjänsten
Som stadsnätskoordinator hos StrömstaNET kommer du att vara en viktig medspelare i ett lag som tillsammans ska leverera på uppsatta resultatmål. Du tycker om ordning och struktur men trivs i en kreativ och varierande vardag. I det dagliga arbetet är du drivande, kommunikativ och lösningsorienterad i dina arbetsuppgifter som innefattar bland annat att ombesörja kunders förfrågningar och avtal. Du kommer även att hantera kundmaterial och offerter som ska skickas ut till nya och befintliga kunder. Ditt främsta utvecklingsområde är kundrelationer!

Vi söker dig som har
– 3-års gymnasiekompetens eller högskolekompetens inom ekonomi eller teknik
– Erfarenhet av administrativt arbete i en kundorienterad verksamhet
– Goda IT kunskaper
– Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
– Intresse för digital utveckling

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har lätt för att ta egna initiativ och trivs med ett händelsestyrt arbete i ett periodvis högt tempo. Du är noggrann och ansvarsfull och har en vilja att utvecklas i arbetet. Du har en naturlig känsla för service och en flexibel inställning till ditt arbete. Vi lägger mycket stor vikt vid vem du är och vad du kommer att tillföra vår organisation. Vi vill att du, precis som vi, sätter kunden i fokus och ser möjligheten att lösa kundens behov. Vi tror också att du vill vara med att vidareutveckla vår företagskultur som präglas av våra värdeord: Modiga, Välkomnande och Pålitliga. 

Omfattning: Tillsvidareanställning, dagtid, 100 %
Tillträde: Efter överenskommelse.

Kontakt: Om du har frågor kring tjänsten, vänligen kontakta verksamhetschef Anders Ohlson Fahlgren 0526- 49425, anders@stromstanet.se eller VD Tobias Kristiansson 0526- 49401, tobias.kristiansson@stromstadsbyggen.

Sista ansökningsdag 2023-02-17.
Skriftlig ansökan, CV och personligt brev sänds till jobba@stromstadsbyggen.se alt per post till AB strömstaNET, Västra klevgatan 9A, 452 30 Strömstad, märk ansökan med ” stadsnätskoordinator”.

Läs mer om StrömstaNET: www.stromstanet.se

AB strömstaNET är ett kommunalägt stadsnätsbolag som ingår i bolagskoncern tillsammans med AB Strömstadsbyggen och AB Strömstadslokaler. strömstaNET omsätter ca 13 MSEK och bolagskoncernen totalt ca 155 MSEK.  AB strömstaNET har idag tre medarbetare och 36 medarbetare totalt i bolagskoncernen. 

 

Vikariat

Strömstadsbyggen söker serviceinriktad bovärd

Två av våra Bovärdar ska vara föräldralediga och då behöver vi dig som vill vara vikarie hos oss under tiden. Som person är du glad, positiv och trivs när du får utvecklas inom ditt ansvarsområde. Som Bovärd hos oss drivs du av att ge våra hyresgäster den bästa kundservice. 

Sista ansökningsdag: 2024-04-30

Som bovärd bygger du goda relationer med våra hyresgäster och är Strömstadsbyggens ansikte utåt genom att dagligen finnas synlig och tillgänglig i våra bostadsområden. Våra Bovärdar har en viktig roll och bidrar till att hyresgästerna ska trivas hos oss.

Som Bovärd erbjuds du ett roligt och omväxlande arbete där du får möjlighet att bidra till ökad trivsel genom välskötta bostadsområden för våra hyresgäster.

En bovärd hos oss arbetar med fastighetsskötsel inom bolagets fastighetsbestånd och ansvarar för egna områden. Arbetsuppgifterna består huvudsakligen i att utföra reparationer i hyresgästernas bostäder, felsökning, problemlösning och reparationer avseende el, VVS, snickerier och energi/värme, grovsopshantering samt förebyggande underhåll och löpande tillsyn.

Din profil
Vi söker dig med tidigare erfarenhet av fastighetsskötsel eller likvärdig utbildning inom fastighet, drift och underhåll. Du tycker om att arbeta självständigt men har även lätt för lagarbete. Du har förmågan att hantera kunder med ett bra bemötande i alla situationer. Du har lätt för att samarbeta med andra och uppskattar olikheter.

Tjänsten innebär arbete hemma hos våra hyresgäster vilket ställer höga krav på att du är utåtriktad, kommunikativ och förtroendeingivande. Vi tror att du som person är noggrann, ansvarstagande, självgående och vet vad god kundvård innebär.

Fastighetsbranschen är inne i en digitaliseringsfas och erfarenhet av elinstallationer, teknik och digitalisering är därför meriterande.

 • B-körkort och datorvana är ett krav.
 • Svenska i tal och skrift, övriga språkkunskaper är meriterande.

Om anställningen
Vikariat 6 månader med möjlighet till förlängning. Sysselsättningsgrad 100 %. Utdrag ur belastningsregistret ska uppvisas innan beslut om anställning tas.

 • Lön: enligt avtal.
 • Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Ansökan senast: 2024-04-30
Märk din ansökan med ”Bovärd”. Skriftlig ansökan skickas till:

jobba@stromstadsbyggen.se

AB Strömstadsbyggen är ett kommunalägt, allmännyttigt bostadsföretag bildat 1961. Bolaget har till uppgift att främja försörjningen av hyresbostäder i Strömstads Kommun. Bolaget äger och förvaltar ca 40 fastigheter, har ca 1 631 lägenheter och en omsättning på 154,7 MSEK. Bolaget är anslutet till Sveriges Allmännytta.

Strömstadslokaler fastighetstekniker

AB Strömstadslokaler söker en fastighetstekniker som vill vara med och skapa bra miljöer för kommunens invånare. Du gillar service och samarbete!

Sista ansökningsdag 2023-11-10

AB Strömstadslokaler är ett kommunalägt fastighetsbolag som har till uppgift att främja försörjningen av lokaler åt Strömstads Kommuns olika verksamheter. Strömstadslokaler äger ca 45 fastigheter och omsätter 81 MSEK.

Arbetsuppgifter
Som fastighetstekniker bygger du goda relationer med våra hyresgäster och är Strömstadslokalers ansikte utåt genom att dagligen vara synlig och tillgänglig i våra fastigheter.

Som fastighetstekniker erbjuds du ett roligt och omväxlande arbete där du arbetar med fastighetsutveckling inom bolagets fastighetsbestånd och ansvarar för egna områden. Arbetsuppgifterna består huvudsakligen i att utföra felsökning, problemlösning och reparationer avseende el, VVS, snickerier, energi och värme samt förebyggande underhåll och löpande tillsyn.

Din profil
Vi söker dig med tidigare erfarenhet av fastigheter eller likvärdig utbildning inom fastighetsutveckling, drift och underhåll. Du tycker om att arbeta självständigt men har även lätt för lagarbete. Du har förmågan att hantera kunder med ett bra bemötande i alla situationer. Du har lätt för att samarbeta med andra och uppskattar olikheter. Tjänsten innebär arbete i våra hyresgästers olika verksamheter vilket ställer höga krav på att du är utåtriktad, kommunikativ och förtroendeingivande. Vi tror att du som person är positiv, noggrann, ansvarstagande, självgående och vet vad god kundvård innebär.

Fastighetsbranschen är inne i en digitaliseringsfas och erfarenhet av elinstallationer, teknik och digitalisering är därför meriterande.

B-körkort och datorvana är ett krav.
Svenska i tal och skrift, övriga språkkunskaper är meriterande.

Om anställningen
Provanställning 6 månader med möjlighet till tillsvidareanställning. Sysselsättningsgrad 100 %. I tjänsten ingår kvälls- och nattberedskap var 6:e vecka.
Lön: enligt avtal.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2023-11-10
Märk din ansökan ”Fastighetstekniker”
Skriftlig ansökan skickas till: jobba@stromstadsbyggen.se

Alternativt per post:
AB Strömstadslokaler
Västra Klevgatan 9a
452 30 Strömstad

Kontaktpersoner
Fastighetschef, Ulf Kristiansson, 0526-494 18, ulf.kristiansson@stromstadslokaler.se

Patrik Olsson (Fastighetsanställdas förbund), 0526-494 66, patrik.olsson@stromstadslokaler.se

Vi söker biträdande fastighetsförvaltare

Vi söker dig som trivs när du får möjlighet att få vara med och förändra, som är tekniskt kunnig och tillsammans med Strömstadsbyggens förvaltare vill vara med och arbeta serviceinriktat för våra hyresgästers bästa boendemiljö.

Sista ansökningsdag 2024-04-30

Som biträdande fastighetsförvaltare kommer du tillsammans med befintlig organisation arbeta för att AB Strömstadsbyggen ska nå sina mål.

Arbetet utförs i nära samarbete med förvaltare och arbetsuppgifter som ingår i tjänsten är att:

 • Utveckla bolagets fastigheter utifrån ekonomiska och tekniska förutsättningar.
 • Förnya arbetssätt för att effektivisera bolagets förvaltning.
 • Följa upp planerat underhåll.
 • Vara rådgivare i bygg- och fastighetsfrågor.
 • Vara delaktig i projektering vid ny- eller ombyggnation.
 • Delta i slutbesiktningar av nya eller ombyggda anläggningar.
 • Upprätta skriftliga drifts- och underhållsinstruktioner avseende skötsel av fastighetsbeståndet.
 • Följa upp myndighetskrav.
 • Kontakt med hyresgäster.
 • Följa upp utförda arbeten och entreprenader.
 • Vara behjälplig och arbeta gränsöverskridande inom fastighetsförvaltningen då särskild kompetens krävs.

Vi söker dig som har:

 • Lätt för att kommunicera i tal och skrift.
 • Relevant utbildning inom fastighetsförvaltning och/eller längre arbetslivserfarenhet.
 • God datorvana.

Som person är du serviceinriktad, ansvarsfull, flexibel, noggrann och handlingskraftig.

Omfattning:

 • Heltidstjänst 100%
 • Tillträde snarast men efter överenskommelse.

Frågor om tjänsten kan ställas till Förvaltare, Bram van Hove 0526-494 69, bram.vanhove@stromstadsbyggen.se

Skriftlig ansökan sänds till:
Märk din ansökan med” Biträdande Fastighetsförvaltare”.
jobba@stromstadsbyggen.se 

Alternativt per post till:
AB Strömstadsbyggen,
Västra Klevgatan 9A
452 30 Strömstad.

Sista ansökningsdag 2024-04-30

AB Strömstadsbyggen och AB Strömstadslokaler har till uppgift att främja försörjningen av bostäder och lokaler åt Strömstads Kommun. Strömstadsbyggen äger ca 40 fastigheter, har 1631 lägenheter och en omsättning på 154,7 MSEK. Strömstadslokaler äger ca 50 fastigheter och omsätter 94,2 MSEK.

Öppen ansökan:
Känner du att du kan bidra till vår verksamhet är du välkommen att skicka in en öppen ansökan till:
jobba@stromstadsbyggen.se