Meny Stäng

Jobba hos Strömstadsbyggen, Strömstadslokaler eller StrömstaNet!

Vi är tre kommunala bolag under samma tak. En dynamisk arbetsplats där vi delar på vår gemensamma kompetens, är utvecklingsorienterade och har alltid spännande projekt på gång!

Vill du vara med att förbättra kommuninnevånarnas boende, trygghet och trivsel? Samtidigt som du är delaktig till att utveckla platsen Strömstad? Då kan Strömstadsbyggen vara en arbetsplats för dig!

Strömstad är en attraktiv plats att leva på och Strömstadsbyggen arbetar för att göra den ännu bättre – kanske är det just därför du behövs hos oss. Hos oss är varje medarbetare viktig och alla bidrar till arbetsplatsens kollektiva kompetens och höga servicenivå.

StrömstaNET söker stadsnätdskoordinator!

Som stadsnätskoordinator hos StrömstaNET kommer du att vara en viktig medspelare i ett lag som tillsammans ska leverera på uppsatta resultatmål. Du tycker om ordning och struktur men trivs i en kreativ och varierande vardag. I det dagliga arbetet är du drivande, kommunikativ och lösningsorienterad i dina arbetsuppgifter som innefattar bland annat att ombesörja kunders förfrågningar och avtal. Du kommer även att hantera kundmaterial och offerter som ska skickas ut till nya och befintliga kunder. Ditt främsta utvecklingsområde är kundrelationer!

Sista ansökningsdag: 2023-02-17

Du kommer ingå i en organisation som utvecklar och driver en digital infrastruktur i form av ett öppet stadsnät. Tjänsterna i det öppna stadsnätet är främst TV, IP-telefoni och Internet. Vi levererar även företagsfiber i olika formen. I din roll som stadsnätskoordinator kommer du att bygga vidare på de goda relationer vi har med våra kunder och samarbetspartner samt arbeta för en fortsatt hög servicenivå åt Strömstads invånare, företag och besökare.

Arbetsuppgifter som ingår i tjänsten
Som stadsnätskoordinator hos StrömstaNET kommer du att vara en viktig medspelare i ett lag som tillsammans ska leverera på uppsatta resultatmål. Du tycker om ordning och struktur men trivs i en kreativ och varierande vardag. I det dagliga arbetet är du drivande, kommunikativ och lösningsorienterad i dina arbetsuppgifter som innefattar bland annat att ombesörja kunders förfrågningar och avtal. Du kommer även att hantera kundmaterial och offerter som ska skickas ut till nya och befintliga kunder. Ditt främsta utvecklingsområde är kundrelationer!

Vi söker dig som har
– 3-års gymnasiekompetens eller högskolekompetens inom ekonomi eller teknik
– Erfarenhet av administrativt arbete i en kundorienterad verksamhet
– Goda IT kunskaper
– Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
– Intresse för digital utveckling

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har lätt för att ta egna initiativ och trivs med ett händelsestyrt arbete i ett periodvis högt tempo. Du är noggrann och ansvarsfull och har en vilja att utvecklas i arbetet. Du har en naturlig känsla för service och en flexibel inställning till ditt arbete. Vi lägger mycket stor vikt vid vem du är och vad du kommer att tillföra vår organisation. Vi vill att du, precis som vi, sätter kunden i fokus och ser möjligheten att lösa kundens behov. Vi tror också att du vill vara med att vidareutveckla vår företagskultur som präglas av våra värdeord: Modiga, Välkomnande och Pålitliga. 

Omfattning: Tillsvidareanställning, dagtid, 100 %
Tillträde: Efter överenskommelse.

Kontakt: Om du har frågor kring tjänsten, vänligen kontakta verksamhetschef Anders Ohlson Fahlgren 0526- 49425, anders@stromstanet.se eller VD Tobias Kristiansson 0526- 49401, tobias.kristiansson@stromstadsbyggen.

Sista ansökningsdag 2023-02-17.
Skriftlig ansökan, CV och personligt brev sänds till jobba@stromstadsbyggen.se alt per post till AB strömstaNET, Västra klevgatan 9A, 452 30 Strömstad, märk ansökan med ” stadsnätskoordinator”.

Läs mer om StrömstaNET: www.stromstanet.se

AB strömstaNET är ett kommunalägt stadsnätsbolag som ingår i bolagskoncern tillsammans med AB Strömstadsbyggen och AB Strömstadslokaler. strömstaNET omsätter ca 13 MSEK och bolagskoncernen totalt ca 155 MSEK.  AB strömstaNET har idag tre medarbetare och 36 medarbetare totalt i bolagskoncernen. 

 

Vi söker serviceinriktad bovärd

Vill du vara med att förbättra boendet, tryggheten och trivseln för Strömstads invånare, samtidigt som du är delaktig till att utveckla platsen Strömstad? Då kan Strömstadsbyggen vara en arbetsplats för dig. På Strömstadsbyggen arbetar vi aktivt med vår värdegrund – vi är modiga, välkomnande och pålitliga! Dessa värderingar ser vi gärna att du delar och inspireras av.

Sista ansökningsdag: 2023-04-30

Är du händig och brinner för att göra det lilla extra för hyresgästen? Vi söker en pålitlig och engagerad bovärd för att sköta, underhålla och vara med att utveckla vårt fastighetsbestånd. Din huvuduppgift som bovärd är att under ledning av förvaltaren ansvara för fastighetsskötsel samt att vårda och utveckla våra relationer med hyresgästerna.

Som bovärd har du nära kontakt med våra hyresgäster och ett stort ansvar i att ge god service – du kommer vara vår ambassadör ute bland hyresgästerna. I dina dagliga arbetsuppgifter ingår bland annat att felsöka, reparera och avhjälpa fel som uppstår ute i våra hyresgästers lägenheter, varvat med problemlösning och praktiskt arbete har tjänsten också administrativa inslag. Du kommer arbeta i vårt verksamhetssystem där du bland annat beställer reparationer och kontrollerar fakturor.

Vi söker dig som har:
– Gymnasieutbildning, gärna med inriktning teknik och/eller fastighet.
– Erfarenhet av VVS, lägenhetsbesiktning, SBA (systematiskt brandskyddsarbete), ronderingsarbete eller el är meriterande.
– Erfarenhet från kundarbete.
– Du bör ha god vana av att arbeta i datasystem.
– B-körkort är ett krav.

Omfattning:
Tillsvidareanställning, 100 %

Tillträde:
Efter överenskommelse

Om anställningen
Provanställning 6 månader med möjlighet till tillsvidareanställning. Sysselsättningsgrad 100 %.

I tjänsten ingår kvälls- och nattberedskap var 8:e vecka. Utdrag ur belastningsregistret ska uppvisas innan beslut om anställning tas.

Lön: enligt avtal.

Kontakt:
Ulf Kristiansson, fastighetschef 0526-494 18
Joakim Coster, förvaltare  0526-494 07

Sista ansökningsdag: 2023-04-30
Skriftlig ansökan, CV och personligt brevsänds till jobba@stromstadsbyggen.se alternativt per post till AB Strömstadsbyggen, Västra klevgatan 9A, 452 30 Strömstad. Märk ansökan Bovärd

AB Strömstadsbyggen är ett kommunalägt, allmännyttigt bostadsföretag bildat 1961. Bolaget har till uppgift att främja försörjningen av hyresbostäder i Strömstads Kommun. Bolaget äger och förvaltar ca 40 fastigheter, har ca 1 604 lägenheter och en omsättning på 143 MSEK. Bolaget är anslutet till Sveriges Allmännytta.

Strömstadslokaler fastighetstekniker

AB Strömstadslokaler söker en fastighetstekniker som vill vara med och skapa bra miljöer för kommunens invånare. Du gillar service och samarbete!

Sista ansökningsdag 2023-11-10

AB Strömstadslokaler är ett kommunalägt fastighetsbolag som har till uppgift att främja försörjningen av lokaler åt Strömstads Kommuns olika verksamheter. Strömstadslokaler äger ca 45 fastigheter och omsätter 81 MSEK.

Arbetsuppgifter
Som fastighetstekniker bygger du goda relationer med våra hyresgäster och är Strömstadslokalers ansikte utåt genom att dagligen vara synlig och tillgänglig i våra fastigheter.

Som fastighetstekniker erbjuds du ett roligt och omväxlande arbete där du arbetar med fastighetsutveckling inom bolagets fastighetsbestånd och ansvarar för egna områden. Arbetsuppgifterna består huvudsakligen i att utföra felsökning, problemlösning och reparationer avseende el, VVS, snickerier, energi och värme samt förebyggande underhåll och löpande tillsyn.

Din profil
Vi söker dig med tidigare erfarenhet av fastigheter eller likvärdig utbildning inom fastighetsutveckling, drift och underhåll. Du tycker om att arbeta självständigt men har även lätt för lagarbete. Du har förmågan att hantera kunder med ett bra bemötande i alla situationer. Du har lätt för att samarbeta med andra och uppskattar olikheter. Tjänsten innebär arbete i våra hyresgästers olika verksamheter vilket ställer höga krav på att du är utåtriktad, kommunikativ och förtroendeingivande. Vi tror att du som person är positiv, noggrann, ansvarstagande, självgående och vet vad god kundvård innebär.

Fastighetsbranschen är inne i en digitaliseringsfas och erfarenhet av elinstallationer, teknik och digitalisering är därför meriterande.

B-körkort och datorvana är ett krav.
Svenska i tal och skrift, övriga språkkunskaper är meriterande.

Om anställningen
Provanställning 6 månader med möjlighet till tillsvidareanställning. Sysselsättningsgrad 100 %. I tjänsten ingår kvälls- och nattberedskap var 6:e vecka.
Lön: enligt avtal.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2023-11-10
Märk din ansökan ”Fastighetstekniker”
Skriftlig ansökan skickas till: jobba@stromstadsbyggen.se

Alternativt per post:
AB Strömstadslokaler
Västra Klevgatan 9a
452 30 Strömstad

Kontaktpersoner
Fastighetschef, Ulf Kristiansson, 0526-494 18, ulf.kristiansson@stromstadslokaler.se

Patrik Olsson (Fastighetsanställdas förbund), 0526-494 66, patrik.olsson@stromstadslokaler.se

Vi söker energistrateg

Strömstadsbyggen och Strömstadslokaler söker nu dig som vill vara en del ett härligt arbetsteam och få möjligheten att vara med och förändra och förbättra våra fastigheter för ett mer hållbart samhälle.

Sista ansökningsdag 2022-06-06

AB Strömstadsbyggen och AB Strömstadslokaler har till uppgift att främja försörjningen av bostäder och lokaler åt Strömstads Kommun. Strömstadsbyggen äger ca 40 fastigheter, har 1604 lägenheter och en omsättning på 143 MSEK. Strömstadslokaler äger ca 50 fastigheter och omsätter 78 MSEK. 

Dina arbetsuppgifter 
Hos oss kommer du att bli en viktig spelare i utvecklingen av vårt energi- och miljöarbete och är den som kommer att förflytta oss till att vara en av de främsta inom klimat- och energiområdet. Du kommer med stort engagemang vara med och driva det långsiktigt strategiska energiarbetet inom förvaltning och byggprojekt, leda projekt kring energieffektivisering och ansvara för att verksamhetens energiarbete sker på ett effektivt sätt.

Vi tror att du gör detta genom att planera den strategiska utvecklingen inom området tillsammans med bolagets ledning, bevakar vad som händer inom teknik- och energiområdet samt planerar och uppfyller både energimål för fastigheter och prioriterar projekt som ska leda till minskad energianvändning.

Du kommer vara en viktig medspelare i ett lag som tillsammans ska nå uppsatta energimål. Du tycker om att ibland arbeta praktiskt och genom att dela med dig av dina kunskaper trivs du när du ser andra växa i sina yrkesroller. Vi tror att du som person för att rivas i rollen bör vara strategisk, pedagogisk, systematisk och strukturerad.

Vi söker dig som har:
-Högskoleutbildning eller yrkeshögskoleutbildning inom energioptimering och/eller längre arbetslivserfarenhet

– goda kunskaper inom el-, värme-, och ventilationssystem samt styr- och reglerteknik

– erfarenhet av energideklarationer

– innehar B-körkort

– goda kunskaper i svenska i tal och skrift

– goda IT kunskaper

Omfattning:
Heltidstjänst 100 %. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Frågor om tjänsten kan ställas till:
Tobias Kristansson, VD
0526-494 01
tobias.kristiansson@stromstadsbyggen.se

eller 

Gary Lyckell, Projektchef
0526-494 51
gary@stromstadsbyggen.se

Skriftlig ansökan via e-post sänds till:
jobba@stromstadsbyggen.se
eller brevledes till:
AB Strömstadsbyggen,
Västra Klevgatan 9A
452 30 Strömstad

Märk ansökan med ” Energistrateg”.
Sista ansökningsdag 2022-06-06

Öppen ansökan:
Känner du att du kan bidra till vår verksamhet är du välkommen att skicka in en öppen ansökan till:
jobba@stromstadsbyggen.se