Meny Stäng

Jobba hos oss

Vill du vara med att förbättra kommuninnevånarnas boende, trygghet och trivsel? Samtidigt som du är delaktig till att utveckla platsen Strömstad? Då kan Strömstadsbyggen vara en arbetsplats för dig!

Strömstad är en attraktiv plats att leva på och Strömstadsbyggen arbetar för att göra den ännu bättre – kanske är det just därför du behövs hos oss. Hos oss är varje medarbetare viktig och alla bidrar till arbetsplatsens kollektiva kompetens och höga servicenivå.

Vi söker ekonomichef!

Det kommunalägda AB Strömstadsbyggen söker nu en ekonomichef som vill vara med att driva på samhällsbyggnationen i en mycket intressant region.

Som ny ekonomichef på AB Strömstadbyggen kommer du in i en spännande fas och får vara med på den förändringsresa som bolaget står inför. Uppdraget har fokus på att bygga upp en modern, effektiv och serviceinriktad ekonomifunktion. Ekonomichefen förväntas ta fram gemensamma processer och strukturer för avdelningen vars uppdrag är att stötta verksamheten. Rollen som ekonomichef innefattar personalansvar och du leder ett antal engagerade medarbetare med olika kompetenser och erfarenheter.

UPPDRAGET
Som ny ekonomichef på AB Strömstadbyggen kommer du in i en spännande fas och får vara med på den förändringsresa som bolaget står inför. Uppdraget har fokus på att bygga upp en modern, effektiv och serviceinriktad ekonomifunktion. Ekonomichefen förväntas ta fram gemensamma processer och strukturer för avdelningen vars uppdrag är att stötta verksamheten. Rollen som ekonomichef innefattar personalansvar och du leder ett antal engagerade medarbetare.

I rollen som ekonomichef verkar du på många olika samordningsarenor internt och externt inom ekonomi- och styrning och blir därigenom en viktig nyckelperson. Du ingår i ledningsgruppen och har en central roll som viktigt stöd för VD och hela ledningsgruppen.

FÖRVÄNTNINGAR
Strömstadbyggen söker dig som har akademisk utbildning inom ekonomi, flera års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete samt god kunskap inom fastighetsekonomi. Erfarenhet av implementering av digitala system är önskvärt.

INTRESSEANMÄLAN
I denna rekrytering samarbetar AB Strömstadbyggen med oss på SOURCE. Urval kommer att ske löpande därför vill vi ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 6 september 2021. Mer information och intresseanmälan görs på SOURCE hemsida.

Annonsen på SOURCE!

Öppen ansökan:
Känner du att du kan bidra till vår verksamhet är du välkommen att skicka in en öppen ansökan till:
jobba@stromstadsbyggen.se