Meny Stäng

Jobba hos oss

Vill du vara med att förbättra kommuninnevånarnas boende, trygghet och trivsel? Samtidigt som du är delaktig till att utveckla platsen Strömstad? Då kan Strömstadsbyggen vara en arbetsplats för dig!

Strömstad är en attraktiv plats att leva på och Strömstadsbyggen arbetar för att göra den ännu bättre – kanske är det just därför du behövs hos oss. Hos oss är varje medarbetare viktig och alla bidrar till arbetsplatsens kollektiva kompetens och höga servicenivå.

Vi söker serviceinriktad bovärd

Som Bovärd erbjuds du ett roligt och omväxlande arbete där du får möjlighet att bidra till ökad trivsel genom välskötta bostadsområden för våra hyresgäster.

Sista ansökningsdag: 2022-06-06

AB Strömstadsbyggen är ett kommunalägt, allmännyttigt bostadsföretag bildat 1961. Bolaget har till uppgift att främja försörjningen av hyresbostäder i Strömstads Kommun. Bolaget äger och förvaltar ca 40 fastigheter, har ca 1 604 lägenheter och en omsättning på 143 MSEK. Bolaget är anslutet till Sveriges Allmännytta.

Arbetsuppgifter
Som bovärd bygger du goda relationer med våra hyresgäster och är Strömstadsbyggens ansikte utåt genom att dagligen finnas synlig och tillgänglig i våra bostadsområden. Våra bovärdar har en viktig roll och bidrar till att hyresgästerna ska trivas hos oss.

Som bovärd erbjuds du ett roligt och omväxlande arbete där du får möjlighet att bidra till ökad trivsel genom välskötta bostadsområden för våra hyresgäster.

En bovärd hos oss arbetar med fastighetsskötsel inom bolagets fastighetsbestånd och ansvarar för egna områden. Arbetsuppgifterna består huvudsakligen i att utföra reparationer i hyresgästernas bostäder, felsökning, problemlösning och reparationer avseende el, VVS, snickerier och energi/värme, grovsopshantering samt förebyggande underhåll och löpande tillsyn.

Din profil
Vi söker dig med tidigare erfarenhet av fastighetsskötsel eller likvärdig utbildning inom fastighet, drift och underhåll. Du tycker om att arbeta självständigt men har även lätt för lagarbete. Du har förmågan att hantera kunder med ett bra bemötande i alla situationer. Du har lätt för att samarbeta med andra och uppskattar olikheter.

Tjänsten innebär arbete hemma hos våra hyresgäster vilket ställer höga krav på att du är utåtriktad, kommunikativ och förtroendeingivande. Vi tror att du som person är noggrann, ansvarstagande, självgående och vet vad god kundvård innebär.

Fastighetsbranschen är inne i en digitaliseringsfas och erfarenhet av elinstallationer, teknik och digitalisering är därför meriterande samt hantverksutbildning med yrkeskunskaper inom el, snickeri eller VVS.

B-körkort och datorvana är ett krav.

Svenska i tal och skrift, övriga språkkunskaper är meriterande.

Om anställningen
Provanställning 6 månader med möjlighet till tillsvidareanställning. Sysselsättningsgrad 100 %.

I tjänsten ingår kvälls- och nattberedskap var 8:e vecka. Utdrag ur belastningsregistret ska uppvisas innan beslut om anställning tas.

Lön: enligt avtal.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2022-06-06
Märk din ansökan med ”Bovärd”

Skriftlig ansökan skickas till:
jobba@stromstadsbyggen.se

Alternativt per post:
AB Strömstadsbyggen
att: Therese Räfling
Västra Klevgatan 9a
452 30 Strömstad

Kontaktpersoner
Robert Englund, 0526-494 38, robert.englund@stromstadsbyggen.se
Therese Räfling, 0526-494 02, therese@stromstadsbyggen.se

Facklig kontaktperson
Mikael Ottosson (Fastighetsanställdas förbund), 0526-494 65, mikael@stromstadslokaler.se

Vi söker fastighetstekniker

AB Strömstadslokaler söker en fastighetstekniker som vill vara med och skapa bra miljöer för kommunens invånare. Du gillar service och samarbete!

Sista ansökningsdag 2022-06-06

AB Strömstadsbyggen och AB Strömstadslokaler har till uppgift att främja försörjningen av bostäder och lokaler åt Strömstads Kommun. Strömstadsbyggen äger ca 40 fastigheter, har 1604 lägenheter och en omsättning på 143 MSEK. Strömstadslokaler äger ca 50 fastigheter och omsätter 78 MSEK. Vi söker nu en Fastighetstekniker till våra fastigheter i AB Strömstadslokaler. AB Strömstadslokaler äger och förvaltar fastigheter åt Strömstads kommuns olika verksamheter så som till exempel skolor, förskolor, kultur och idrottsanläggningar.

Dina arbetsuppgifter 
Som Fastighetstekniker ansvar du för den dagliga inre och yttre skötseln av fastigheterna inom det egna distriktet samt myndighetskrav och kontroller enligt regelverk. Arbetet som fastighetstekniker innebär en aktiv medverkan vid planering samt utförande av reparationer och löpande underhåll av fastigheterna. Våra fastighetstekniker ansvarar för att skapa och upprätthålla bra relationer till våra hyresgäster/verksamheter.

Din profil
Vi söker dig som förutom en utpräglad känsla för service och samarbete är affärsmässig, flexibel och kan planera ditt arbete. Du bör lägst ha gymnasiekompetens med specialistkunskap inom fastighet, drift och underhåll. Meriterande är eftergymnasial utbildning inom fastighetsförvaltning samt kunskaper inom digitalisering. God datorvana och B-körkort är en förutsättning för att klara de dagliga arbetsuppgifterna. Vi värderar sökande som bidrar till att öka mångfalden i vår organisation.

Omfattning:
Heltidstjänst 100 %. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Frågor om tjänsten kan ställas till:
Henrik Johansson
Fastighetsförvaltare
0526-494 67
henrik.johansson@stromstadslokaler.se

eller fackligt ombud:
Mikael Ottosson
Fastighetstekniker / fackligt ombud
0526-494 65

Skriftlig ansökan via e-post sänds till:
jobba@stromstadsbyggen.se
eller brevledes till:
AB Strömstadsbyggen,
Västra Klevgatan 9A
452 30 Strömstad

Märk ansökan med ” Fastighetstekniker”.
Sista ansökningsdag 2022-06-06

Vi söker energistrateg

Strömstadsbyggen och Strömstadslokaler söker nu dig som vill vara en del ett härligt arbetsteam och få möjligheten att vara med och förändra och förbättra våra fastigheter för ett mer hållbart samhälle.

Sista ansökningsdag 2022-06-06

AB Strömstadsbyggen och AB Strömstadslokaler har till uppgift att främja försörjningen av bostäder och lokaler åt Strömstads Kommun. Strömstadsbyggen äger ca 40 fastigheter, har 1604 lägenheter och en omsättning på 143 MSEK. Strömstadslokaler äger ca 50 fastigheter och omsätter 78 MSEK. 

Dina arbetsuppgifter 
Hos oss kommer du att bli en viktig spelare i utvecklingen av vårt energi- och miljöarbete och är den som kommer att förflytta oss till att vara en av de främsta inom klimat- och energiområdet. Du kommer med stort engagemang vara med och driva det långsiktigt strategiska energiarbetet inom förvaltning och byggprojekt, leda projekt kring energieffektivisering och ansvara för att verksamhetens energiarbete sker på ett effektivt sätt.

Vi tror att du gör detta genom att planera den strategiska utvecklingen inom området tillsammans med bolagets ledning, bevakar vad som händer inom teknik- och energiområdet samt planerar och uppfyller både energimål för fastigheter och prioriterar projekt som ska leda till minskad energianvändning.

Du kommer vara en viktig medspelare i ett lag som tillsammans ska nå uppsatta energimål. Du tycker om att ibland arbeta praktiskt och genom att dela med dig av dina kunskaper trivs du när du ser andra växa i sina yrkesroller. Vi tror att du som person för att rivas i rollen bör vara strategisk, pedagogisk, systematisk och strukturerad.

Vi söker dig som har:
-Högskoleutbildning eller yrkeshögskoleutbildning inom energioptimering och/eller längre arbetslivserfarenhet

– goda kunskaper inom el-, värme-, och ventilationssystem samt styr- och reglerteknik

– erfarenhet av energideklarationer

– innehar B-körkort

– goda kunskaper i svenska i tal och skrift

– goda IT kunskaper

Omfattning:
Heltidstjänst 100 %. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Frågor om tjänsten kan ställas till:
Tobias Kristansson, VD
0526-494 01
tobias.kristiansson@stromstadsbyggen.se

eller 

Gary Lyckell, Projektchef
0526-494 51
gary@stromstadsbyggen.se

Skriftlig ansökan via e-post sänds till:
jobba@stromstadsbyggen.se
eller brevledes till:
AB Strömstadsbyggen,
Västra Klevgatan 9A
452 30 Strömstad

Märk ansökan med ” Energistrateg”.
Sista ansökningsdag 2022-06-06

Öppen ansökan:
Känner du att du kan bidra till vår verksamhet är du välkommen att skicka in en öppen ansökan till:
jobba@stromstadsbyggen.se