Meny Stäng

Jobba hos oss

Vill du vara med att förbättra kommuninnevånarnas boende, trygghet och trivsel? Samtidigt som du är delaktig till att utveckla platsen Strömstad? Då kan Strömstadsbyggen vara en arbetsplats för dig!

Strömstad är en attraktiv plats att bo på och vi ska inte hymla med att det inte finns utmaningar på vår bostadsmarknad, men kanske är det just därför du behövs hos oss. Hos oss är varje medarbetare viktig och alla bidrar till arbetsplatsens kollektiva kompetens och höga servicenivå.

Strömstadsbyggen söker VD
Vi söker dig som triggas av utmaningen att ta nästa steg i karriären. Vi erbjuder dig möjligheten att driva utvecklingen framåt utifrån den kraft och gedigna kompetens som finns i verksamheten. Uppdraget som VD innebär att långsiktigt fortsätta utveckla processer, struktur och moderna arbetssätt med fokus på att säkerställa framåtdriften i verksamheten. Uppdraget innebär även att ingå i kommunens koncernledning och där samverka med förvaltningscheferna i arbetet med att strategiskt utveckla kommunens totala verksamhet.

Läs mer om tjänsten här!

Öppen ansökan:
Känner du att du kan något som kan bidra till vår verksamhet är du välkommen att skicka in en öppen ansökan till:
jobba@stromstadsbyggen.se