Meny Stäng

Lägenheter för yngre!

Strömstadsbyggen kan stolt presentera att vårt projekt med ungdomslägenheter börjar rulla ut. Vi avser att öronmärka lägenheter för ungdomar mellan 18 – 25 år så att även de kan få möjlighet till något eget. 
Den som skaffar en ungdomslägenhet kommer inte förlora sina köpoäng, utan kan stå kvar i kön för att på sikt få en större lägenhet.
Strömstadsbyggens uthyrare Cecilia Törnros berättar mer:
 
– Vi har just nu frigjort en lägenhet på Norra kyrkogatan i Strömstad, men kommer inom kort även släppa en till som ligger på Korpeberget. Vi har som mål att på längre sikt få ungefär 25 centralt belägna lägenheter för ungdomar att hyra.
 
– Strömstadsbyggen har nu jobbat med detta under en tid, men kan nu påbörja uthyrandet – vilket känns jätteroligt! Vi kommer släppa fler ungdomslägenheter allt eftersom de friställs och hoppas att de tas väl emot av Strömstads ungdomar.
 
Projektet med ungdomslägenheter går hand i hand med Strömstadbyggens affärsidé med att kunna erbjuda bra boende som grund för ett tryggt och aktivt liv.

Vår första ungdomslägenhet är 35kvm, har ett rum och kök, ligger centralt och finns tillgänglig att söka under ”Mina sidor” på vår webb.

Vid frågor om ungdomslägenheten kan ni kontakta:
Cecilia Törnros
cecilia.tornros@stromstadsbyggen.se
0526-494 12

Strömstadsbyggens första ungdomslägenhet ligger i ett av stadens finaste hus, mitt i centrum.