Meny Stäng

Camilla vill att hyrsgästen ska få välja själv!

Camilla är förvaltare på Strömstadsbyggen. Hennes uppgift är att se till så att din hyresrätt och fastigheten du bor i är rätt rustad nu, och för framtiden – hon har långsiktiga mål, där du som hyresgäst gärna får hjälpa till och ta egna beslut.

Problemfritt tillsammans
– Vi vill att du som hyr av oss ska ha ett problemfritt boende. Därför är det viktigt att vi upptäcker saker som behöver åtgärdas i god tid. Och där kan du som hyresgäst hjälpa till! Om du vet eller ser något som inte är som det ska vara eller är i behov av en översyn, kontakta gärna oss! Vi har självklart alltid ögonen med oss när vi är ute, men har svårt att kontrollera allt varje dag. Tillsammans med er så kan vi skapa ett ännu bättre boende och boendemiljö i Strömstad.

Tillvalslistan
Camilla vill att du som hyresgäst ska få större möjlighet att skapa ett personligt hem och arbetar just nu med att utöka och förbättra Strömstadsbyggens tillvalslista. Du som hyresgäst kommer få besked när tillvalslistan finns tillgänglig!

– I tillvalslistan kommer du själv kunna välja bland utrustning och utsmyckning för att skapa ett hem som passar just din smak, mot att din hyra justeras. Att kunna välja själv är frihet och vi vill att hyresgästen ska känna att det finns möjligheter att kunna påverka sitt boende. Tillvalslistan består av val som är andra än normen för standard som vi utgår ifrån.

Vi arbetar för er
– På Strömstadsbyggen är alltid hyresgästen i fokus, vår drivkraft är er trivsel. Vi kan givetvis inte vara alla till lags, men vi lyssnar på alla och goda idéer är mycket välkomna!

Kontakta Camilla om har tips på förbättringar eller om du ser något som behöver en översyn. Vid mer generella frågor kontakta Bobutiken!

 

Camilla Lundkvist
Mejl: camilla.lundkvist@stromstadsbyggen.se
Telefon: 070-1234567