Meny Stäng

Välkomna till en musikupplevelse med utsikt!

Strömstadsbyggen har bjudit in operasångerskan Charlotta Huldt för att bjuda på en utomhuskonsert bland våra hyreshus, givetvis är alla välkomna. Konserten är den 15 juli klockan 18:00 på toppen av västra Rådhusberget. Se karta längre ner. Håll koll på vår webb vid dåligt väder.

Välkomna!

Med fantastisk utsikt över inloppet till Strömstad har Rådhusberget ett av stadens bästa utsikter. Hit bjuder vi in till en operakonsert!

När: 15 juli klockan 18:00 – 19:00
Var: På toppen av västra Rådhusberget, vid Timmermansvägen 9. 

Fritt inträde, alla är välkomna!

Att tänka på: Vi ställer inte ut stolar så om du vill ha något att sitta på får du ombesörja detta själv, exempelvis en filt. Representanter från Strömstadsbyggen kommer finnas på plats.

"Charlotta är utbildad vid Det Kungliga Danske Musikkonservatorium, i London och Operahögskolan i Stockholm."

Om Charlotta Huldt
Charlotta är utbildad vid Det Kungliga Danske Musikkonservatorium, i London, Operahögskolan i Stockholm. Grundare och Konstnärlig ledare av SpaghettiOperan och StrömstadOperan samt Vasaspelet i Strängnäs. Hon är Jenny Lind – och Wagnerstipendiat samt Medlem i Dramatikerförbundet och har instiftat filmpriset ANNA-priset.

Charlotta kommer även sjunga på vid skeppsättningen på Blomsholm den 21-23 juli, dit får alla Strömstadsbyggens hyresgäster 50 kr rabatt på entrébiljetten. Använd kod som skickades ut med hyresgästbrev.

Boka blomsholmskonserten med Strömstadoperan på: www.ticketmaster.se