Meny Stäng

Bo i skärgården!

I Strömstads södra skärgård ligger Rossö, en vacker ö med broförbindelse till fastlandet. Här finns fina naturområden att ströva i samt många fina stränder och klippor att bada ifrån. Rossö är även en port till Kosterhavets världskända nationalpark. Här finns kommunala lägenheter att hyra för dig som står i vår kö eller som inte står i vår kö.

Vi har fyra lediga lägenheter:

Två med tre rum och kök på 67,9m² samt två lägenheter med två rum och kök på 60,7m². samtliga lägenheter är i markplan med egen ingång och uteplats. Parkering finns i direkt anslutning till området. Lägenheterna har egen tvättmaskin och torktumlare.

Frågor om lägenheten? kontakta Bobutiken:
0526 – 49400 / info@bobutiken.se

Skräddarmyrsvägen

Skräddarmyrsvägen ligger på tio minuters promenadavstånd från Rossö hamn där det under sommarmånaderna finns restaurangverksamhet och kulturevenemang. I hamnen finns även en matvarubutik året om samt en kommunal gästhamn. Området runt Skräddarmyrsvägen är omgivet av natur och mindre bostadshus. Det är ett perfekt område för den lilla familjen eller för den som söker lugnet. Det finns även grundskola samt förskola inom promenadavstånd. Rossö ligger cirka 17 km från Strömstad.

Två rum och kök 60,7 m²

Hyra: 8933kr/månaden

Tre rum och kök 67,7 m²

Hyra: 9723kr/månaden

Är du intresserad?

Japp! men jag står inte i Strömstadsbyggens bostadskö.

Om du inte står i vår bostadskö behöver du registrera dig, du har bra möjligheter att få någon av dessa lägenheter även om du är nyregistrerad.

Jag är registrerad i bostadskön och vill anmäla mitt intresse!

Om du har ett konto hos oss kan du gå in och anmäla ditt intresse. Du har stor chans att få lägenheten även om du har få köpoäng.

Bilder från Rossö och Skräddarmyrsvägen