Meny Stäng

Nominerade hjältar!

Linda Ekelund och Madeleine Hagward, är nominerade till titeln Årets Hjälte för sitt sätt att leda arbetet på Solbogårdens demensboende under pandemin. 

”Med checklistor och ett engagerat och synligt ledarskap har Linda och Madeleine begränsat smittspridningen på demensboendet Solbogården.”

Framtidsgalans motivering till nomineringen

Linda och Madeleine som delar på demensboendets ledarskap bestämde sig från början av pandemin att ha tydliga strategier. De upprättade en sambandscentral där all personal hade möjlighet att träffa och prata med Linda eller Madeleine varje dag och de var noggranna med att se till att alla medarbetare snabbt fick ta del av all information och alla nya riktlinjer som kom. De satte även upp checklistor för testning och provsvar vilket var mycket användbart vid smittspårning. Genom att prestigelöst arbeta strukturerat, gemensamt och att aktivt hitta kreativa lösningar har de blivit nominerade till ”Årets hjältar” vid Framtidsgalan. 

Strömstadsbyggen som hyresvärdar är givetvis mycket stolta över att ha en så fin verksamhet i våra lokaler och uppmärksammade detta genom att bjuda på tårta!

Framtidsgalan
Framtidsgalan är en kompetensutvecklande heldag där syftet är att uppmärksamma de personer som gör skillnad varje dag inom offentlig sektor. På så sätt kan vi tillsammans lyfta fram ambassadörer som kan inspirera andra till att arbeta och göra karriär inom den offentliga sektorn. Under dagen får deltagarna även lyssna till lärorika föreläsningar från intressanta profiler och vilka det blir kommer att avslöjas inom kort! Framtidsgalan är arrangerat av Framtidsverket som arbetar för att säkra offentlig sektors kompetensförsörjning.

Rösta på Linda och Madeleine!
Du kan rösta på Linda och Madeleine på Framtidsgalans webbplats