Meny Stäng

Party på gatan 27 maj!

Vi ska göra en gatufest på Norra Hamngatan den 27 maj. Då bjuder vi i allmänheten till att bidra genom att vara med på vår stadsloppis! Passa på och rensa ur era gamla grejer och kontakta oss för att få en plats. Se kontaktuppgifter nedan. 

Vi har dagen till ära bjudit in en riktigt kalasig orkester från Göteborg som underhåller, detta får ni inte missa!

Stadsloppis – Sälj dina grejer!
På stadsloppisen under gatufesten kommer hyresgäster och andra invånare kunna boka en plats! Ta tillfället i akt och röj ur era förråd och skrymslen, ta med ett bord, skottkärra eller filt och sälj era saker. Har du inget att sälja tycker vi självklart du ska komma och hänga på gatufesten. Vi kör loppis mellan 11:00-14:00.

För att boka en plats på stadsloppisen skicka e-post senast den 25 maj till:
info@stromstadsbyggen.se
Märk e-post med: Loppis

Kommersiella marknadsaktörer undanbedes då detta syftar till att privatpersoner ska kunna sälja sina saker. Vid behov kommer vi begränsa antalet platser. Vi kan komma att begränsa din yta och välja vart på gatan du får stå.

Gatufest mellan 11:00-14:00
Under gatufesten stänger vi av Norra hamngatan – från Hedelinska huset till Kronjuvel. Vi kommer förutom loppis försöka skapa en trevlig atmosfär med kultur och musik. 

Strömstadsbyggen har bland annat på sin agenda för 2023 att utveckla
Norra Hamngatan. Vi vill skapa bättre förutsättningar för våra butiker på
gatan genom att göra gatan trevligare att röra sig på. Vi tror även att utvecklingen av gatan kommer bidra till en bättre upplevelse av hela Strömstads stadskärna.

Strömstadsbyggen finns på plats under dagen för att svara på frågor om vårt nya kvarter Magistern som är inflyttningsklart i oktober 2023. Passa på att hör dig för!

Norra Hamngatan 27 maj

Vi fyller gatorna i Strömstad med liv tillsammans. Välkommen till oss på Norra Hamngatan! 

– Avstängd gata
– Loppis
– Orkester
Aktiviteter
– Bra shopping
– Gott häng!