Meny Stäng

Vi söker en Fastighetstekniker!

Strömstadsbyggen och Strömstadslokaler söker dig som har en utpräglad känsla för service och samarbete. Du agerar är affärsmässigt, är flexibel och kan planera ditt arbete. Tillsammans utvecklar vi platsen Strömstad!

Uppdraget
Som Fastighetstekniker ansvar du för den dagliga inre och yttre skötseln av fastigheterna inom det egna distriktet samt myndighetskrav och kontroller enligt regelverk. Arbetet som fastighetstekniker innebär en aktiv medverkan vid planering samt utförande av reparationer och löpande underhåll av fastigheterna. Våra fastighetstekniker ansvarar för att skapa och upprätthålla bra relationer till våra hyresgäster/verksamheter.

Förväntningar
Vi söker dig som förutom en utpräglad känsla för service och samarbete är affärsmässig, flexibel och kan planera ditt arbete. Du bör lägst ha gymnasiekompetens med specialistkunskap inom fastighet, drift och underhåll. Meriterande är eftergymnasial utbildning inom fastighetsförvaltning samt kunskaper inom digitalisering. God datorvana och B-körkort är en förutsättning för att klara de dagliga arbetsuppgifterna. Vi värderar sökande som bidrar till att öka mångfalden i vår organisation.

Frågor om tjänsten kan ställas till:
Henrik Johansson
Fastighetsförvaltare
0526-494 67
henrik.johansson@stromstadslokaler.se

eller fackligt ombud:
Mikael Ottosson
Fastighetstekniker / Fackligt ombud
0526-494 65

Skriftlig ansökan via e-post sänds till:
jobba@stromstadsbyggen.se
eller brevledes till:
AB Strömstadsbyggen,
Västra Klevgatan 9A
452 30 Strömstad

Märk ansökan med ” Fastighetstekniker”.
Sista ansökningsdag: 2021-09-30.

AB Strömstadsbyggen och AB Strömstadslokaler har till uppgift att främja försörjningen av bostäder och lokaler åt Strömstads Kommun. Strömstadsbyggen äger ca 50 fastigheter, har 1604 lägenheter och en omsättning på 143 MSEK. Strömstadslokaler äger ca 50 fastigheter och omsätter 78 MSEK. Vi söker nu en Fastighetstekniker till våra fastigheter i AB Strömstadslokaler. AB Strömstadslokaler äger och förvaltar fastigheter åt Strömstads kommuns olika verksamheter så som till exempel skolor, förskolor, kultur och idrottsanläggningar.