Meny Stäng

Vi söker serviceinriktad bovärd

AB Strömstadsbyggen är ett kommunalägt, allmännyttigt bostadsföretag bildat 1961. Bolaget har till uppgift att främja försörjningen av hyresbostäder i Strömstads Kommun. Bolaget äger och förvaltar ca 48 fastigheter, har ca 1 607 lägenheter och en omsättning på 130 MSEK. Bolaget är anslutet till Sveriges Allmännytta.

Då en av våra Bovärdar nu går i pension söker vi en efterträdare.

Arbetsuppgifter 
Som bovärd bygger du goda relationer med våra hyresgäster och är Strömstadsbyggens ansikte utåt genom att dagligen finnas synlig och tillgänglig i våra bostadsområden. Våra Bovärdar har en viktig roll och bidrar till att hyresgästerna ska trivas hos oss. 

Som Bovärd erbjuds du ett roligt och omväxlande arbete där du får möjlighet att bidra till ökad trivsel genom välskötta bostadsområden för våra hyresgäster. En fastighetsskötare/bovärd hos oss arbetar med fastighetsskötsel inom bolagets fastighetsbestånd och ansvarar för egna områden. Arbetsuppgifterna består huvudsakligen i att utföra reparationer i hyresgästernas bostäder felsökning, problemlösning och reparationer avseende el, VVS, snickerier och energi/värme, grovsopshantering samt förebyggande underhåll och löpande tillsyn. 

Din profil
Vi söker dig med tidigare erfarenhet av fastighetsskötsel eller likvärdig utbildning inom fastighet, drift och underhåll. Du tycker om att arbeta självständigt men har även lätt för lagarbete. Du har förmågan att hantera kunder med ett bra bemötande i alla situationer. Du har lätt för att samarbeta med andra och uppskattar olikheter. Tjänsten innebär arbete hemma hos våra hyresgäster vilket ställer höga krav på att du är utåtriktad, kommunikativ och förtroendeingivande. Vi tror att du som person är noggrann, ansvarstagande, självgående och vet vad god kundvård innebär.

Fastighetsbranschen är inne i en digitaliseringsfas och erfarenhet av elinstallationer, teknik och digitalisering är därför meriterande samt hantverksutbildning med yrkeskunskaper inom el, snickeri eller VVS.
B-körkort och datorvana är ett krav.
Svenska i tal och skrift, övriga språkkunskaper är meriterande.

Om anställningen
Provanställning 6 månader med möjlighet till tillsvidareanställning. Sysselsättningsgrad 100 %. I tjänsten ingår kvälls- och nattberedskap var 8:e vecka. Utdrag ur belastningsregistret ska uppvisas
innan beslut om anställning tas.
Lön: enligt avtal.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2021-04-30
Märk din ansökan med ”Bovärd”
Skriftlig ansökan skickas till:
jobba@stromstadsbyggen.se
Alternativt per post:
AB Strömstadsbyggen

att: Therese Räfling
Västra Klevgatan 9a
452 30 Strömstad

Kontaktpersoner
Camilla Lundkvist, 0526-494 07, camilla@stromstadsbyggen.se
Therese Räfling, 0526-494 02, therese@stromstadsbyggen.se

Facklig kontaktperson
Mikael Ottosson (Fastighetsanställdas förbund), 0526-494 65, mikael@stromstadslokaler.se